Spring til hovedindhold

VANDPOLERING

Efter
Før

(brug slideren for at se hele resultatet)


Effektiv vandpolering af alle metaller og plast

 • Få en fornyet overflade med vandpolering! Denne fantastiske proces giver dine plast- og metaldele en mat satin finish. Det er den mest skånsomme og miljøvenlige metode til at afrense og forny dine dele på.

  Vores avancerede vandpoleringsteknik foregår under højt vandtryk. Denne særlige teknik fjerner korrosion, snavs og andre aflejringer fra overfladen. Emnet efterlades helt rent og klar til videre behandling med maling osv. Kort sagt, du får en overflade der ser ud som ny. Det bedste ved det hele er, at vi ikke bruger skrappe kemikalier eller farlige opløsningsmidler til udførslen. Dine dele forbliver helt intakte og samtidigt miljøvenlige.


Vandpolering til restaurering af biler og mc.

 • Vandpolering er den perfekte løsning, hvis du f.eks. skal restaurere en ældre bil, motorcykel eller noget helt tredje. Nye dele produceres måske ikke længere? eller måske er de for dyre eller svære at anskaffe?

  Resultatet af vandpolering hos Elwatek er enestående. Dine motordele bliver så rene, at de fremstår som var de helt nye. Oftest, efter en behandling, er de faktisk meget pænere end da de forlod fabrikken. Vandpolering fjerner netop også de mikroskopiske grater støbeformen har efterladt på delene.

  Måske er du nu nervøs for om vandpolering kan skade vitale motordele? Du kan tage det helt roligt, for vandpolering hverken skader eller slider på dine dele. Kritiske steder som leje- og akselpasninger forbliver uændrede under processen.

  Så hvis du har en veteranbil, motorcykel eller bare ønsker at give dine dele en skånsom, effektiv rengøring og pænere overflade, så er vandpolering den perfekte løsning for dig og dit køretøj.


Hvordan fungerer vandpolering?

 • Vandpolering foregår i en kabine/maskine, som behandler de enkelte dele under et højt vandtryk. I vandet er der tilsat et særligt medie som skånsomt polerer overfladen.

  Denne proces er ikke aggressiv mod dine dele på samme måde, som andre rensningsmetoder kan være.

  Derfor er risikoen, for at dine komponenter bliver ridset eller beskadiget, minimal. Risikoen er så godt som ikke eksisterende, hvis du vælger vandpolering.

  Efter vandpolering hos Elwatek, sørger vi også for, at der ikke er rester af blæsemateriale efterladt nogen steder i delene. Overfladen vil fremstå forseglet, smudsafvisende og nemmere at holde ren fremover. Ingen slid eller slitage på dine dele og alle tolerancer i pasninger, gevind osv. vil være upåvirket af behandlingen.


Hvilke materialer kan man vandpolere?

 • Vandpolering er en effektiv løsning, som kan anvendes på mange forskellige materialer.

  Herunder kan du se hvilke materialer vi bl.a. kan udføre behandlingen på.

  • Aluminium
  • Messing
  • Rustfrit stål
  • Bronze
  • Titanium
  • Magnesium
  • Kobber
  • Plastik

PRIS

Pris og tidsforbrug pr. emne, afhænger af overfladens tilstand og kompleksitet. Derfor udregnes pris udfra type og tilstand på dine emner. Et topstykke, med mange køleribber, er naturligvis mere tidskrævende end et motordæksel pa. den større overflade. 

Vi kan typisk udregne en pris til dig, udfra billeder og volume, så tøv ikke med din forespørgsel. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud og arbejdet udføres altid som aftalt, og til den aftalte pris.

 • Typisk tidsforbrug på et motordæksel til MC15 min.
 • Typisk tidsforbrug på komplet adskilt rækkemotor til MC24timer.

Har du et stort projekt, med mange stumper?  Så laver vi som sagt et godt tilbud. Du kender derfor altid prisen inden opgaven påbegyndes.

Vandpolering kan anvendes på mange materialer. Tøv endelig ikke med at give os et kald, eller send en mail, hvis du er i tvivl, om netop dine dele, kan behandles med vandpolering.


KONTAKT FORMULAR